ESEMÉNYEK
FOTÓ
VIDEÓ
HOGYAN SEGÍTHETSZ? - HOW TO HELP
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Keszthelyi futás 2013
Keszthelyi futás 2013

A pünkösdi hétvégén alapítványunk lehetőséget kapott, hogy bemutassa magát és támogatói sátorral részt vegyen a VI. Intersport Keszthelyi Kilométerek utcai futóversenyen, amely egy többnapos "futófesztivál". Annak ellenére, hogy az alapesemény mögött nagyon jó szervezés állt, a magunk részéről is nagy feladat volt megszervezni a saját ottlétünket, és minden szükséges kelléket beszerezni. Többször ütköztünk nehézségbe mint amire számítottunk, de összességében úgy gondoljuk, hasznos volt és a jövőben is hasznos hasonló eseményeken részt vennünk ahhoz, hogy az emberek tudjanak rólunk, lányainkról, és segítséget kaphassunk.

Sajnos saját csapatot nem sikerült indítanunk, ami nagyon fontos lett volna a szórólaposztáson és a sátrunkhoz látogató résztvevőkkel való beszélgetésen kívül. Az ismertetésben nagy segítség volt, hogy gyermekeknek készültünk rajzolási lehetőséggel, lufi, játék és könyv osztással. A kis művészek jóvoltából több alkotásra tettünk szert, amelyek kikerülhetnek az alkotókörünk képei közé is.
Nekem mint szervezőnek és érintett szülőnek, nagyon pozitív élmény volt, hogy rettes kislányom Zsófi mellé ültek gyerekek játszani, beszéltek hozzá, a szülők megsimogatták őt. Jó érzés, hogy az emberek nyitottak az integrációra, saját gyermekeiket nem zavarják el sérült társaik mellől. :)
Remélem jövőre sokkal sokkal több aktív résztvevőnk lesz az alapítványon belülről, az érintett szülők közül, és ismerőseink köréből is. Vétek kihagyni egy ilyen lehetőséget. Már csak a hangulat miatt is. Mindenkire számítunk a későbbi hasonló eseményeken és remélem egy pár vagy akár sok tagú csapatot is sikerül indítanunk.