ESEMÉNYEK
FOTÓ
VIDEÓ
HOGYAN SEGÍTHETSZ? - HOW TO HELP
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Önkéntes munka

Alapítványunk nagy figyelmet fordít arra, hogy tevékenységével felhívja a figyelmet a sérült gyermekeket, fiatalokat nevelő családok életére. Ezt részben önkéntesek bevonásával szeretné elérni, akik a közvetlen segítségnyújtás mellett az alapítvány működtetésében is részt vállalhatnak.

Amennyiben az alábbi területeken önkéntesként szeretnél dolgozni, kérjük e-mailben jelentkezz az alapítvány képviselőinél, küldd el elérhetőségeidet (esetleg fotót és pár életrajzi adatot), és hogy miben szeretnél segíteni!

Személyi segítők

Alapítványunk folyamatosan várja a gyógypedagógia területén dolgozó önkéntesek jelentkezését.  Gyógypedagógiai asszisztenseket, főiskolai hallgatókat várunk a Rett-szindrómás lányok mellé segítőnek nyári táborunkba, szülőtalálkozók, rendezvények idejére, valamint a PART családsegítő programba. Mivel a családok nagy része vidéki városokban, falvakban él, szívesen fogadjuk azokat a jelentkezőket, akik lakóhelyükön tudnának segíteni, pl. a kapcsolattartásban, ügyintézésben. Az alapítvány pontos tájékoztatást tud nyújtani, hogy a vele kapcsolatban lévő családok hol élnek.

Rendezvények

Alapítványunk 2014-ben is szeretne jótékonysági rendezvényeket szervezni, ehhez is önkénteseket vár. Elsősorban a rendezvények közvetlen előkészítése és lebonyolítása a feladat.

Fordítás

A Rett-szindróma terápiájának intenzív kutatásával párhuzamosan számos orvosi tanulmány jelenik meg, melyek a legfrissebb hírekről számolnak be. A Rett-szindrómás gyermeket nevelő családoknak a pontos információk megszerzésében nagy segítséget jelentene e cikkek rövid, magyar nyelvű összefoglalásainak elkészítése. Az alapítvány a kapcsolatfelvétel után elküldi a választható cikkek listáját.