ESEMÉNYEK
FOTÓ
VIDEÓ
HOGYAN SEGÍTHETSZ? - HOW TO HELP
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Hogyan segíthetsz? - How to help

 Köszönjük, ha az Adakozó kedden alapítványunkat támogatod. Adományodat a

Magnet Bank 16200151-18528068-00000000

számlaszámra utalhatod. A közleményben megjelölheted, hogy mire költsük a támogatást: terápiás foglalkozásokra, a lányok karácsonyi ajándékára vagy a jövő évi nyári táborra.

 

Pénzbeli adományok

 A támogatásokat az alábbi számlára lehet befizetni, a közleményben „Adomány” megjelöléssel. Köszönjük.

MagNet Bank: 16200151-18528068-00000000

IBAN HU3016200151-18528068-00000000

SWIFT: HBWEHUHB

1 % – A Magyar Rett Szindróma Alapítvány köszönettel fogadja az szja 1 %-ot, melyet szakmai programjaira és terápiás foglalkozásokra fordít.

Adószám: 18075618-1-43

Alapítványunk köszönettel fogadja a legkisebb összegű támogatást is, melyet  a PART (Program A Rett-szindrómás lányok Támogatásáért) terápiás programra fordít.

 

Egyéb adományok

Szolgáltatások

Az alapítvány köszönettel fogad felajálásokat az alábbi szolgáltatások területén: szállítás (alkalmanként), nyomdai kapacitás, nyomdai előkészítő munkák.

Tárgyi adományok

Működésünkhöz folyamatosan biztosíthatók irodaszerek (fénymásoló papír, boríték, mappák), illetve akár használt, de működőképes notebook, táblagép, nyomtató, digitális fényképezőgép.

Információ

Amennyiben olvasod facebook oldalainkat, kérjük, továbbítsd alapítványunk aktuális híreit ismerőseidnek! Ezzel az apró gesztussal is nagyon sokat tehetsz azért, hogy az alapítvány működéséről, kampányairól, jótékonysági rendezvényeiről minél többen értesüljenek.

 

Önkéntes munka

Alapítványunk nagy figyelmet fordít arra, hogy tevékenységével felhívja a figyelmet a sérült gyermekeket, fiatalokat nevelő családok életére. Ezt részben önkéntesek bevonásával szeretné elérni, akik a közvetlen segítségnyújtás mellett az alapítvány működtetésében is részt vállalhatnak.

Amennyiben az alábbi területeken önkéntesként szeretnél dolgozni, kérjük e-mailben jelentkezz az alapítvány képviselőinél, küldd el elérhetőségeidet (esetleg fotót és pár életrajzi adatot), és hogy miben szeretnél segíteni!

Személyi segítők

Alapítványunk folyamatosan várja a gyógypedagógia területén dolgozó önkéntesek jelentkezését.  Gyógypedagógiai asszisztenseket, főiskolai hallgatókat várunk a Rett-szindrómás lányok mellé segítőnek nyári táborunkba, szülőtalálkozók, rendezvények idejére, valamint a PART családsegítő programba. Mivel a családok nagy része vidéki városokban, falvakban él, szívesen fogadjuk azokat a jelentkezőket, akik lakóhelyükön tudnának segíteni, pl. a kapcsolattartásban, ügyintézésben. Az alapítvány pontos tájékoztatást tud nyújtani, hogy a vele kapcsolatban lévő családok hol élnek.

Rendezvények

Alapítványunk 2017-ben is szeretne jótékonysági rendezvényeket szervezni, ehhez is önkénteseket vár. Elsősorban a rendezvények közvetlen előkészítése és lebonyolítása a feladat.

Fordítás

A Rett-szindróma terápiájának intenzív kutatásával párhuzamosan számos orvosi tanulmány jelenik meg, melyek a legfrissebb hírekről számolnak be. A Rett-szindrómás gyermeket nevelő családoknak a pontos információk megszerzésében nagy segítséget jelentene e cikkek rövid, magyar nyelvű összefoglalásainak elkészítése. Az alapítvány a kapcsolatfelvétel után elküldi a választható cikkek listáját.